top of page

Handelsbetingelser

Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde, og
Cafe Dolly Aps – Havnen 15 – 8700 Horsens – telefon 75623481 - Cvr.: 31049814.

 

Bestilling
Alle priser på websitet er i danske kroner og angives inklusiv moms, afgifter, told m.m. Når du har indgået en aftale med os, opbevarer vi ordreoplysningerne. Du kan se dine ordreoplysninger på skærmen samt på den ordrebekræftelse, der bliver sendt til din e-mailadresse. Det er ikke muligt at tilgå ordrebekræftelsen efterfølgende via vores website. Som køber er det dit ansvar at tjekke om dit gavekort er i overensstemmelse med det, du bestilte. Ellers skal du rette henvendelse til Dollys per telefon. Du skal som minimum være fyldt 18 år for at købe et gavekort.

 

Betaling
Vi accepterer Dankort, Visa Dankort og E-Dankort Vi anvender en betalings-gateway fra ePay. Alle kortdata og kommunikation er krypteret, hverken Dollys eller andre har mulighed for at læse dataene. Beløbet for gavekortet trækkes først, når det sendes fra Dollys. Der kan aldrig trækkes et større beløb på dit kreditkort, end det, som du har godkendt ved købet.

 

Leveringsbetingelser
Alle gavekort sendes elektronisk, som en vedhæftet fil i en mail, til den mailadresse du har oplyst i forbindelse med købet. Så snart købet er gennemført vil du modtage en e-mail med ordrebekræftelse samt vedhæftet gavekort. Hvis ikke gavekortet/voucheren er leveret, skal de kontakte Dollys pr. telefon. Husk at tjekke din mail for ”uønsket post”. Det er købers ansvar at printe sit gavekort, og medbringe det.

Du kan også vælge at få et fysisk gavekort tilsendt med posten. Det koster kr. 30,- i leveringsomkostninger. Brevet sendes med PostNord inden for 2 dage.


Du skal kunne fremvise et gyldigt gavekortnummer.

Gavekort til Dollys udløber ikke. Hvis man mister gavekortet efter køb er vi ikke ansvarlige for at erstatte det.  Der er 14 dages fuld returret – send en mail til os på soeren@dollys.dk med nummeret på gavekortet samt navn. Derefter tilbagefører vi beløbet (minus evt. gebyrer) til det kort købet er foretaget fra. Når de 14 dages returret er udløbet, kan gavekortet ikke ombyttes til kontanter. 

Et eventuelt restbeløb overføres til et nyt gavekort, og kan ikke udbetales kontant.

Persondatapolitik
De data, som Dollys registrerer, er reguleret af ‘Lov om behandling af personoplysninger’. Dataansvarlig er Dollys. Datatilsynet fører tilsyn med enhver behandling, der omfattes af loven. Du kan finde loven i sin helhed og læse om datatilsynet på: www.datatilsynet.dk. For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail

 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Oplysninger afgivet til Dollys videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos Dollyshar du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til Dollys på telefon 75623481.

 

Klagegang
Hvis du ønsker at klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Dollys på 75623481(mandag-fredag)
Hvis det ikke lykkedes os at indgå en aftale, kan du rette henvendelse til
relevante nævn, såfremt betingelserne herfor er opfyldt

 

bottom of page