FROKOST - LUNCH 11.30 - 15.30
Dollys marineret sild
(marinated/cured herring)
håndlavet tøndemodnet sild
med karrycreme, hårdkogt æg, rødløg og kapers.
kr. 109,-/€ 14
Ruths kryddersild
(cured spicy herring)
fra skuret på Frederiksø. serveret med
økologisk æggeblomme, rødløg og kapers.
kr. 109,-/€ 14
Ruths karrysild
(cured curried herring)
fra skuret på Frederiksø med,
rødløg, syltet fennikel, karrycreme og kapers.
kr. 109,-/€ 14
Sildetallerken
(assorted cured herring)
Marineret sild, kryddersild og karrysild
serveret med alt i tilbehør.
kr. 189,-/€ 25
​
Snapseflamberet stegt sild
(Akvavit Flambéed Heering with condiments).
Serveres med stegte tomater, purløg, og øko. æggeblomme
kr. 159,-/€ 22
​
Stjerneskud
(Plate of fried fish filet, steamed fish, shrimps)
stegt fiskefilet og dampet hvid fisk, håndpillede rejer, rogn, dressing og ristet surdejsbrød.
kr. 229,-/€ 31
​
Pandestegte fiskefileter
(butterfried fish filet)
serveret med sudejsrugbrød,
Dollys hjemmerørte remoulade og citron.
kr. 159,-/€ 21
​​
Skindstegt hvid fisk
(Panfried white fish, root vegetables, sauce hollandaise & steamed potatoes)
Serveres med rodfrugter, sauce hollandaise & Kartofler
kr. 249,-/€ 33
​
Dampede blåmuslinger
(moules frites)
Friske muslinger
hvidvin/flødesuppe med urter og fritter.
kr. 219,-/€ 30
​
Klassisk Fransk Løgsuppe
(French Onion soup with melted cheese bread)
Serveres med Comté ostebrød
kr. 149,-/€ 20
​
​
​
Stegt flæsk - Husets specialitet
(“house speciality” crispy pork)
letsaltet flæsk, kartofler, persillesovs og surt
Alm. kr. 199,-/€ 27
stor kr. 239-/€ 33
Bøfsandwich
(traditional danish beef patty burger)
250 gram friskhakket oksekød,
bløde løg, rødbeder, agurkesalat, pickles og brun sovs, og fritter
kr. 199,-/€ 25
Flæskeæggekage
(omelette with crispy pork)
lavet af økologiske æg, serveret med alt i udstyr.
kr. 189,-/€ 25
Pariserbøf
(steak á la paris/beef patty, bread, condiments)
250 gram friskhakket oksekød på surdejsbrød med alt i hjemmelavet udstyr.
kr. 199,-/€ 25
​
Salat med confiteret and
(Confit de Canard salad with bread)
Grønkålssalat med syltet fennikel, tyttebærvinaigrette, saltede valnødder. Surdejsflutes og smør.
kr. 179,-/€ 24
​
Wienerschnitzel
(veal wiener schnitzel)
Dansk kalveinderlår, brasede kartofler, ærter og smørsovs.
kr. 239,-/€ 33
​
Juleplatte
(Christmas Platter 3 or 5 dishes)
Sild - And - Ost
kr. 279,-/€ 37
Sild - fiskefilet - leverpostej - and - ost
kr. 329,-/€ 44
​
​Chevre chaud salade - vegetarisk
(Grilled goat cheese salad - vegetarian)
Salat med grillet gedeost på surdejsbrød med honning, rosmarin, grillet fersken og vinaigrette.
kr. 169,-/€ 23
​
Svampebourguignon - vegetarisk
(Mushroom Bourguignon with mashed potatoes - vegetarian)
Serveres med syltet fennikel, tyttebærvinaigrette, saltede valnødder. Surdejflutes og smør
kr. 179,-/€ 24
​
​
​
​
​
​
​
​
AFTEN - EVENING 17.00 - 21.00
Forretter
(starters)
​
Dampede blåmuslinger
(steamed mussels in cream soup)
friske muslinger fra wittrup på havnen.
hvidvin/flødesuppe med urter, surdejsbrød og smør.
kr. 139,-/€ 19
Klassisk rejecocktail
(prawn cocktail)
håndpillede rejer, rogn, salat,
dressing og surdejsbrød.
kr. 139,-/€ 19
​
Hjemmerøget laks - god til 2
(smoked salmon for 2)
med grøn salat, peberrodscreme
og surdejsbrød.
kr. 159,-/€ 22
​
Chevre chaud salade - god til 2
(Grilled goat cheese salad for 2)
Salat med grillet gedeost på surdejsbrød med honning, rosmarin, pærer og vinaigrette.
kr. 169,-/€ 23
​
Klassisk Fransk Løgsuppe
(French Onion soup with melted cheese bread)
Serveres med Comté ostebrød
kr. 149,-/€ 20
​
​
Børneretter
(kids)
​
Fish N´Chips
paneret og friteret fisk
med fritter, dollys remoulade eller sauce tatare.
kr. 159,-/€ 20
Stegt flæsk
(“house speciality” crisp pork)
letsaltet flæsk, serveret med persillesovs,
kartofler og gnavegrønt.
kr. 139,-/€ 19
​
Kyllingelår
(sausages with mashed potatoes, peas & gravy)
Med mos, ærter samt brun sovs.
kr. 139,-/€ 17
Dollys Børneis
(ice cream w chocolatesauce)
Vaniljeis med chokoladesauce
kr. 49,-/€ 7
Efterretter
(desserts)
​
Dollys citronfromage
(lemon pudding with whipped cream)
med pisket fløde og knas.
kr. 89,-/€ 12
Dollys Affogato
(Espresso & Vanilla icecream)
Hjemmelavet Vaniljeis druknet i friskbrygget Espresso
kr. 79,-/€ 11
Brownie
(Brownie with vanilla parfait & Coulis)
med vaniljeis og bærcoulis
kr. 89,-/€ 12
​
Gammeldags Æblekage
(Classic danish apple triffle)
kr. 89,-/€ 12
​
​
Friteret Camembert
(Camembert frites)
serveres med smørristet surdejsbrød og solbærsyltetøj
kr. 89,-/€ 12
Gammelost
(matured cheese, aspic, rum, onion, toasted rye bread)
med ristet surdejsrugbrød, løg, sky, fedt og rom.
kr. 89,-/€ 12
​
Grillet gedeost
(Chevre chaud on sourdough toast)
på ristet surdejsbrød med honning, rosmarin og pærer
kr. 69,-/€ 9
Ruths kransekagetoppe
(petit fours)
pr stk
kr. 29,-/€ 4
3 stk. kr. 69,- / 3 for 9€
Hovedretter
(main courses)
Stegt flæsk
(“house speciality” crispy pork)
letsaltet flæsk
med kartofler, persillesovs, surt og sødt.
Alm. kr. 199,-/€ 27
Stor kr. 239,-/€ 33
Bøfsandwich
(traditional danish beef patty burger)
250 gram friskhakket oksekød,
bløde løg, rødbeder, agurkesalat, pickles og brun sovs, og fritter
kr. 199,-/€ 27
Dampede blåmuslinger
(moules frites)
friske muslinger fra wittrup på havnen.
hvidvin/flødesuppe med urter, aioli og hjemmelavede fritter .
kr. 219,-/€ 30
Stjerneskud
(shooting star/ fried fish filet, steamed fish, shrimps, salmon)
stegt fiskefilet, dampet hvid fisk og håndpillede rejer med hj. røget laks, rogn, dressing og ristet surdejsbrød.
kr. 229,-/€ 31
​
Pandestegte rødspættefiletter
(panfried plaice filets, parsley sauce, potatoes, lingon berries)
Serveres med persillesovs, råsyltede tyttebær og nye kartofler
kr. 229,-/€ 37
​
Skindstegt hvid fisk
(Panfried white fish, root vegetables, sauce hollandaise & steamed potatoes)
Serveres med rodfrugter, sauce hollandaise & Kartofler
kr. 249,-/€ 33
​
Bøf bærnæse
(Steak bearnaise with fries and salad)
300 gram oksefilet af kødkvæg.
Serveret med ægte bearnaisesauce,
fritter og grøn salat.
kr. 329,-/€ 44
Wienerschnitzel
(wienerschnitzel from veal topside)
kalveinderlår, brasede kartofler, ærter, smørsovs og dreng.
kr. 239,-/€ 33
Dansk bøf
(beef patty with gravy, fried onions, fried egg and pickels)
250 gram friskhakket oksekød, bløde løg,
spejlæg, surt og brun sovs.
kr. 199,-/€ 27
​
Dollygryde med svinekæber
(Casserole with pork cheeks, sausages, bacon & Potatoes)
I paprikasovs med bacon, champignon og hjemmestoppede cocktailpølser. Serveres med grov kartoffelmos og surt.
kr. 219,-/€ 29
​
​Chevre chaud salade - vegetarisk
(Grilled goat cheese salad - vegetarian)
Salat med grillet gedeost på surdejsbrød med honning, rosmarin, pærer og vinaigrette.
kr. 169,-/€ 23
​
Svampebourguignon - vegetarisk
(Mushroom Bourguignon with mashed potatoes - vegetarian)
Serveres med syltet fennikel, tyttebærvinaigrette, saltede valnødder. Surdejflutes og smør
kr. 179,-/€ 24
​
Fritter eller grøn salat
(fries or salad)
kr. 49,-/€ 7
DRIKKEVARER / DRINKS
vin / øl / cocktails / kaffe
Vin
(wine)
​
Husets rosé
(Preignes Les Vieux, Paradis)
flaske kr. 299,-
glas kr. 75,-
Husets hvid
Maison Robert Vic
Vermentino/Savignon/Viognier
flaske kr. 299,-
glas kr. 75,-
​
Husets bobler
Val D´oca, Prosecco extra dry
flaske kr. 299,-
glas kr. 75,-
​
Husets rød
Preignes Les Vieux, Grenache
flaske kr. 299,-
glas kr. 75,-
​
Husets Luksus rød
Cotes Du Rhone
flaske kr. 339,-
glas kr. 85,-
​
​
Øvrigt vinkort kan ses i restauranten
Alle vore vine er fra vinbønder, der laver vin i små portioner. Derfor kan variation forekomme. Ønsket er at give den rigtige vinoplevelse. De fleste af vores vine er biodynamiske eller økologiske.
Cocktails
(cocktails)
​
Alle Cocktails kr. 99,-/13€
Dollys Cosmopolitan
hjemmelavet tyttebærsaft, vodka, cointreau og lime
Hindbær Gin Mule
hindbær, gin, lime, mynte og ginger beer
Dollys Pina Colada
mørk rom, lys rom, kokos, ananas og vaniljeis
Passion Daquiri
2 slags rom, passionsfrugt, lime og sukkerrørssirup
Grapefrugt spritz
gin, campari, rød grapefrugtjuice og prosecco
Man O´ War
Makers Mark bourbon, cointreau, vermouth rosso og citron
Espresso Martini
Vodka, kaffelikør, friskbrygget espresso
Gin & Tonics
W double you gin eller Saigon Baigur Gin
Dollys Drink i 1,5 liters kande
gin, hjemmelavet tyttebærsaft, citronsaft og danskvand
kr. 350,-
chips, oliven eller saltmandler
kr. 49,-/7€
​
Øl
(beer)
​
Dollys Varmestuebryg
Stor kr. 72,-/€ 9
Lille kr. 57,-/€ 8
​
Ølkort i restauranten
Vi har et bredt udvalg....
Andet
(other)
​
Hjemmelavet tyttebærsaft
kr. 49,-/€ 7
​
Andet
Vi har et bredt udvalg sodavand og saft.
SELSKABER
Min. 10 kuverter
Hos Dollys kan du sagtens holde dit næste selskab. Vi laver dog kun større selskaber mod forudbestilling, til min. 10 personer, hvor alle skal bestille samme menu, og den skal bestilles mindst en uge før på telefon 75623481.
3 retter kr. 425,-
2 retter kr. 375,-
1 ret kr. 300,-
Min. 10 kuverter
Retterne er opdelt i sæson, dog kan visse retter også serveres udenfor den sæson, de er skrevet i.
Menuerne serveres enten på tallerken, fade eller buffet. Aftal venligst nærmere.
Vi laver selvfølgelig også netop din yndlingsret indenfor det danske køkken, forhør nærmere ved kokken!
​
Kaffe & kage
(coffee and cake)
​
Smørbagt kringle
med æble og marcipanremonce
Kr. 65,-
Lagkage
aftales med kokken
Kr. 80,-
Bolle med smør
Kr. 30,-
Kaffe
1 kop
Kr. 40,-
Ad libitum
Kr. 45,-
Pakke 1:
Kaffe ad libitum, bolle med smør, lagkage
Kr. 150,-
Pakke 2:
Kaffe ad libitum, bolle med smør, kringle
Kr. 135,-
​
Natmad
(midnight snack)
Aspargessuppe med nye asparges
(mellem maj og Sankt Hans)
Kr. 100,-
​
Boller m. 5 slags pålæg
Kr. 100,-
​
Hotdogs
efter byg selv princip
Kr. 100,-
​
Begravelser & lette sammenkomster
(funerals, light events)
​
Pålægsbuffet
6 slags kvalitets pålæg med tilbehør ad libitum. Serveret på store planker, hertil Dollys surdejsrugbrød
Kr. 200,-
Skipperlabskovs
af sprængt oksebryst med purløg, tomater og smørklat, hertil Dollys surdejsrugbrød
Kr. 185,-
Frikadeller med kartoffelsalat
serveres med Dollys surdejsrugbrød og agurkesalat
Kr. 160,-
Hamburgerryg
med rosenkål, bønner, kartofler og sennepssovs
Kr.225,-
Flæskesteg
med brune og hvide kartofler, rødkål, råsyltede tyttebær, agurkesalat og brun sovs
Kr. 250,-
Karbonade
(½ kalv ½flæsk, 250 gram) med grønærter og gulerødder i lys sovs med kartofler og agurkesalat
Kr. 225,-
​
Stegt ål
friske danske vilde ål hertil stuvede kartofler, Dollys æbleflæsk og agurkesalat
Kr. 390,-
SÆSONMENUER
(seasonal menus)
​
3 retter kr. 425,-
2 retter kr. 375,-
1 ret kr. 300,-
Min. 10 kuverter
Forudbestilles minimum en uge i forvejen
Forår
(spring)
​
Forretter
-
Stenbiderrogn med blinis, syrnet fløde og finthakket rødløg + 50kr.
-
Tartelet med nye asparges og høns
Hovedretter
1. Mormor kylling stegt med persille og citron, Rabarberkompot, agurkesalat, skysauce, kogte kartofler, hertil hovedsalat med mormordressing
​
2. Kalvemørbrad med nye smørdampede asparges, grillede forårsløg, pommes rissoles og portvinssky
Desserter
-
Nøddekurv med vanilje parfait og hindbær sylt og whiskyflødeskum
-
Rabarbertærte med brændt marengs
​
Efterår
(fall)
​
Forretter
-
Kammuslinger på ærtepure
-
Jordskokke suppe med sprød Panchetta
Hovedretter
1. Ølbraiseret gris med rodfrugter i sauce med grov mos
​
2. Forloren Skildpadde - kalveskank, kalvetunge, fiskeboller, små frikadeller, kogt æg i Madeirasovs - hertil butterdejshorn
Desserter
-
Pæretærte med Creme Anglaise
-
Chokolademousse med tilbehør
​
Sommer
(summer)
​
Forretter
-
Røget laksetatar med rygeostcreme og rugbrødschips
-
Rillette af kanin på ristet brød med syltede svampe
Hovedretter
1. Oksefilet med sommerkål, kirsebærsalat, pommes fondant og sauce choron
​
2. Krondyr med ristede kantareller, løvstikke kartofler og timiansky
Desserter
-
Friske danske jordbær med rørsukker og fløde fra Barrit Mejeri
-
Marengs med årstidens bær og vanilje parfait
​
Vinter
(winter)
​
Forretter
-
Hjemmerøget grisemørbrad med syltede sennepsfrø, pluksalater og balsamico
-
Husets Boullabaise med skaldyr og bagt torsk
Hovedretter
1. Kalvespidsbryst med peberrodssovs med bønner, kogte kartofler og råsyltede tyttebær
​
2. Grisekotelet med skaft, rilette af bryst, grønkålssalat, hertil uægte sennepssovs og pommes Anna
Desserter
-
Kaffe Creme Brulée med porcheret pære
-
Appelsin/karamelkage med hvid chokoladeovertræk og solbær coulis
​
UD AF HUSET
tag med hjem
​
Vi anbefaler altid at spise i restauranten og vi elsker at få uventede gæster, men det er dog også muligt at få ud af huset. Det er ikke alle vores retter, der egner sig til ud af huset. Vi har derfor lavet et udvalg af vores mest populære retter - som også er gode hjemme.
NB:
Ved bestilling af mad ud af huset, anbefaler vi at man bestiller det samme antal kuverter mad, som man er antal spisende - dvs. hvis man f.eks. bestiller én kuvert stegt flæsk er der også kun mad til én person, ligeledes er der heller ikke mad til flere dage i én kuvert mad - 1 kuvert mad er således et måltid for én person, ikke flere...
​
MENU
Stegt flæsk - Husets specialitet
(“house speciality” crispy pork)
letsaltet flæsk, kartofler, persillesovs og surt
Alm. kr. 199,-/€ 27
Stor kr. 239,-/€ 29
Børnemenu kr. 139,-/€ 17
​
Wienerschnitzel
(veal wiener schnitzel)
dansk kalveinderlår, brasede kartofler, ærter og smørsovs.
kr. 239,-/€ 31
​
Bøfsandwich
(traditional danish beef patty burger)
1/2 pund friskhakket oksekød,
bløde løg, rødbeder, agurkesalat, pickles og brun sovs og pomfritter
kr. 199,-/€ 25
​
Stjerneskud
(shooting star/ fried fish filet, steamed fish, shrimps, salmon)
stegt fiskefilet, dampet hvid fisk og håndpillede rejer med hj. røget laks, rogn, dressing og ristet surdejsbrød.
kr. 229,-/€ 29
​
Svampebourguignon - vegetarisk
(Mushroom Bourguignon with mashed potatoes - vegetarian)
Serveres med syltet fennikel, tyttebærvinaigrette, saltede valnødder. Surdejflutes og smør
kr. 179,-/€ 24
​
Fish´N Chips (Børnemenu)
paneret og friteret fisk
med fritter, Dollys remoulade eller Sauce Tatare
kr. 159,-/€ 20
​
Kransekage
(petit fours).
1 stk. kr. 29,-
3 stk. kr. 69,-
​
Dollys citronfromage
(lemon pudding with whipped cream)
med pisket fløde og knas.
kr. 60,-/€ 9
​
​
Mad ud af huset skal altid forudbestilles på telefon 75623481.
​
Mad kan bestilles mellem klokken
11.30 og 15.30
samt
17.00 til 21.00
mandag til lørdag.
​
Ved tidspunkter, hvor der er travlt i restauranten, er det ikke muligt at få ud af huset.
Dette er ofte mellem kl. 18.00 og 20.00
Mad ud af huset skal afhentes med mindre andet er aftalt ved større bestillinger.
​
​
​