top of page
Frokost
DOLLYS_ikoner_ORANGE_edited.png
FROKOST - LUNCH   11.30 - 15.30

Dollys marineret sild

(marinated/cured herring)

håndlavet tøndemodnet sild 

med karrycreme, hårdkogt æg, rødløg og kapers.

kr. 125,-/€ 17

 

Ruths kryddersild

(cured spicy herring)

fra skuret på Frederiksø. serveret med 

økologisk æggeblomme, rødløg og kapers.

kr. 125,-/€ 17

 

Ruths karrysild

(cured curried herring)

fra skuret på Frederiksø med, 

rødløg, syltet fennikel, karrycreme og kapers.

kr. 125,-/€ 17

​

Snapseflamberet stegt sild

(Akvavit flembéed Heering with condiments)

Serveret med stegte tomater, purløg og øko. æggeblomme

kr. 169,-/€ 23

​

Sildetallerken

(assorted cured herring)

Marineret sild, kryddersild og karrysild 

serveret med alt i tilbehør.

kr. 219,-/€ 30​

​

Stjerneskud 

(Plate of fried fish filet, steamed fish, shrimps)

stegt fiskefilet og dampet hvid fisk, håndpillede rejer, rogn, dressing og ristet surdejsbrød.

kr. 239,-/€ 33

​

Pandestegte fiskefileter 

(butterfried fish filet)

serveret med sudejsrugbrød, 

Dollys hjemmerørte remoulade og citron. 

kr. 169,-/€ 23​

​​​

Skindstegt hvid fisk

(Panfried white fish, vegetables, sauce hollandaise & steamed potatoes)

Serveres med grøntsager, sauce hollandaise & Kartofler

kr. 279,-/€ 38

​

Dampede blåmuslinger

(moules frites)

Friske muslinger 

hvidvin/flødesuppe med urter og fritter.

kr. 229,-/€ 32

​

Grillet Blæksprutte (ottearmet)

(Grilled Octopus with salad, Aioli and fries or bread)

Serveres med grøn salat med syltet fennikel, grillet citron, aioli samt fritter eller surdejsflutes

kr. 229,-/€ 32

​

Juleplatte (kun fra 11.30-15.30)

(X-mas platter- 3 or five specials)

3 eller 5 klassiske juleretter i én servering - Retterne skifter fra uge til uge

kr. 259,-/€ 36 for tre retter

kr. 339,-/€ 46 for fem retter

​

 

​

 

 

​

Stegt flæsk - Husets specialitet

(“house speciality” crispy pork)

letsaltet flæsk, kartofler, persillesovs og surt

Alm. kr. 229,-/€ 32

stor kr. 259,-/€ 36

 

Bøfsandwich

(traditional danish beef patty burger) 

Efter Dollys oprindelige opskrift fra 1964

- få men udvalge ingredienser.

Friskhakket oksekød, bløde løg, rødbeder, agurkesalat, pickles og brun sovs, og fritter

 kr. 219,-/€ 30

 

Flæskeæggekage

(omelette with crispy pork)

Lavet af økologiske æg, serveret med alt i udstyr.

kr. 199,-/€ 27

​

Salat med confiteret And

(Confit de Canard salad with bread)

Salat med syltede løg, tyttebærvinaigrette, saltede valnødder, surdejsflutes og smør

1 andelår kr. 189-/€ 26

2 andelår kr.229-/€ 32

​

Pariserbøf

(steak á la paris/beef patty, bread, condiments)

Friskhakket oksekød på surdejsbrød med alt i hjemmelavet udstyr.

kr. 219,-/€ 30​

​

Wienerschnitzel

(veal wiener schnitzel) 

Dansk kalveinderlår, brasede kartofler, ærter og smørsovs.

kr. 259,-/€ 36

​​

​​Chevre chaud salade - vegetarisk

(Grilled goat cheese salad - vegetarian)

Salat med grillet gedeost på surdejsbrød med honning, rosmarin, pære og vinaigrette.

kr. 169,-/€ 23

​

Svampebourguignon - vegetarisk

(Mushroom Bourguignon with mashed potatoes - vegetarian)

Serveres med syltet fennikel og grov kartoffelmos.

- kan også laves rent vegansk ved forespørgsel.

kr. 199,-/€ 27

​​

Klassisk fransk løgsuppe​​

(French onion soup with melted cheese bread)

Serveres med Comté ostebrød.

kr. 159,-/€ 22​

-Suppen er lavet på hønsefond

​

​

​

 

​

​

​

​

​

 

Aften
       AFTEN - EVENING 17.00 - 21.00
 

Forretter

(starters)

​

Dampede blåmuslinger

(steamed mussels in cream soup)

friske muslinger fra wittrup på havnen. 

hvidvin/flødesuppe med urter, surdejsbrød og smør.

kr. 139,-/€ 19 

 

Klassisk rejecocktail

(prawn cocktail)

håndpillede rejer, rogn, salat, 

dressing og surdejsbrød.

kr. 139,-/€ 19 

​

Klassisk fransk løgsuppe​​

(French onion soup with melted cheese bread)

Serveres med Comté ostebrød.

kr. 159,-/€ 22​

​

Hjemmerøget laks - god til 2 

(smoked salmon for 2

med grøn salat, fennikel/lime dressing

og surdejsbrød.

kr. 169,-/€ 23

​

Chevre chaud salade god til 2

(Grilled goat cheese salad for 2)

Salat med grillet gedeost på surdejsbrød med honning, rosmarin, pærer og vinaigrette.

kr. 169,-/€ 23

​

Grillet Blæksprutte - god til 2

(Grilled Octopus with salad, Aioli and fries or bread)

Serveres med salat, syltet fennikel, aioli samt fritter eller surdejsflutes

kr. 229,-/€ 32

​

​

​

 

​

DOLLYS_ikoner_ORANGE_edited.png

Børneretter

(kids)

​

Fish N´Chips - god til 2 små børn

paneret og friteret fisk

med fritter, dollys remoulade eller sauce tatare.

kr. 179,-/€ 24

 

Stegt flæsk

(“house speciality” crisp pork)

letsaltet flæsk, serveret med persillesovs, 

kartofler og gnavegrønt.

kr. 149,-/€ 21

​

Kyllingelår

(Chicken with mashed potatoes, peas & gravy)

Med mos, ærter samt brun sovs.

kr. 139,-/€ 17

 

Dollys Børneis

(ice cream w chocolatesauce)

Vaniljeis med chokoladesauce

kr. 59,-/€ 7

Efterretter

(desserts)

​

Dollys citronfromage

(lemon pudding with whipped cream) 

med pisket fløde og knas.

kr. 89,-/€ 12

 

Dollys Affogato

(Espresso & Vanilla icecream) 

Hjemmelavet Vaniljeis druknet i friskbrygget Espresso 

kr. 79,-/€ 11

 

Gammeldags æblekage

(Apple Trifle)

Med knas og flødeskum

kr. 89,-/€ 12

​

Brownie med is

(Choclolate Brownie with vanilla Icecream)

kr. 89,-/€ 12

​​

Ris Ala Mande

(Rice Pudding with cherrysauce)

Serveres med vores kirsebærsovs

kr. 89,-/€ 12

​

Friteret Camembert

(Camembert frites)

serveres med smørristet surdejsbrød og solbærsyltetøj

kr. 119,-/€ 16

 

Gammelost

(matured cheese, aspic, rum, onion, toasted rye bread) 

med ristet surdejsrugbrød, løg, sky, fedt og rom.

kr. 119,-/€ 16

​

Brændevinsost

(Akvavit marinated matured cheese) 

Med kompot og surdejsflutes

kr. 69,-/€ 9

 

Ruths kransekagetoppe

(petit fours)

pr stk

kr. 29,-/€ 4

3 stk. kr. 69,- / 3 for 9€ 

sakum_yellow_edited.png

Hovedretter

(main courses)

 

Stegt flæsk

(“house speciality” crispy pork)

letsaltet flæsk

med kartofler, persillesovs, surt og sødt.

Alm. kr. 229,-/€ 32 

Stor kr. 259,-/€ 36

 

Bøfsandwich

(traditional danish beef patty burger) 

friskhakket oksekød, bløde løg, rødbeder, agurkesalat, pickles og brun sovs, og fritter

 kr. 219,-/€ 30

​

Dansk bøf

(beef patty with gravy, fried onions, fried egg and pickels)

Bøf af friskhakket oksekød, bløde løg, 

spejlæg, surt og brun sovs.

kr. 219,-/€ 30

​

Dollygryde "Frittens Originale Opskrift"

(Caserole with pork, sausages, mushrooms, bacon, with fries)

Svinemørbrad, Bacontern og hjemmelavede cocktailpølser i paprikasovs med champignon, råsyltede tyttebær, agurkesalat, rødbeder, samt fritter

kr. 239,-/€ 36

​

Wienerschnitzel

(wienerschnitzel from veal topside) 

kalveinderlår, brasede kartofler, ærter, smørsovs og dreng.

kr. 259,-/€ 36

​

Bøf bærnæse

(Steak bearnaise with fries and salad)

300 gram oksefilet af kødkvæg. 

Serveret med ægte bearnaisesauce, 

fritter og grøn salat.

kr. 349,-/€ 48

​

Salat med confiteret And

(Confit de Canard salad with bread)

Salat med syltede løg, tyttebærvinaigrette, saltede valnødder, surdejsflutes og smør

1 andelår kr. 189-/€ 26

2 andelår kr.229-/€ 32

​

Dampede blåmuslinger

(moules frites)

friske muslinger fra wittrup på havnen.

hvidvin/flødesuppe med urter, aioli og hjemmelavede fritter .

kr. 229,-/€ 32

​

Grillet Blæksprutte

(Grilled Octopus with salad, Aioli and fries or bread)

Serveres med salat, syltet fennikel, aioli samt fritter eller surdejsflutes

kr. 229,-/€ 32

 

Stjerneskud 

(shooting star/ fried fish filet, steamed fish, shrimps, salmon)

stegt fiskefilet, dampet hvid fisk og håndpillede rejer med hj. røget laks, rogn, dressing og ristet surdejsbrød.

kr. 239,-/€ 33

​​​​​

Skindstegt hvid fisk

(Panfried white fish, vegetables, sauce hollandaise & steamed potatoes)

Serveres med grøntsager, sauce hollandaise & Kartofler

kr. 279,-/€ 38​

​​

​Chevre chaud salade - vegetarisk

(Grilled goat cheese salad - vegetarian)

Salat med grillet gedeost på surdejsbrød med honning, rosmarin, råsyltede rabarber og vinaigrette.

kr. 169,-/€ 23

​

Svampebourguignon - vegetarisk

(Mushroom Bourguignon with mashed potatoes - vegetarian)

Serveres med syltet fennikel og grov kartoffelmos.

- kan også laves rent vegansk ved forespørgsel.

kr. 199,-/€ 27

​

​Fritter eller grøn salat

(fries or salad)

kr. 49,-/€ 7

DOLLYS_ikoner_ORANGE_edited.png
Drikkevarer
DRIKKEVARER / DRINKS
vin / øl / cocktails / kaffe
DOLLYS_ikoner_ORANGE_edited.png

Vin

(wine)

​

Husets rosé

(Preignes Les Vieux, Paradis)

flaske kr. 319,- 

glas kr. 85,-

 

Husets hvid

Maison Robert Vic

Vermentino/Savignon/Viognier

flaske kr. 319,-

glas kr. 85,-

​

Husets bobler

Val D´oca, Prosecco extra dry

flaske kr. 319,-

glas kr. 85,-

​

Husets rød

Preignes Les Vieux, Grenache

flaske kr. 319,-

glas kr. 85,-

​

Husets Luksus rød

Cotes Du Rhone

flaske kr. 359,-

glas kr. 95,-

​

​

Øvrigt vinkort kan ses i restauranten

Alle vore vine er fra vinbønder, der laver vin i små portioner. Derfor kan variation forekomme. Ønsket er at give den rigtige vinoplevelse. De fleste af vores vine er biodynamiske eller økologiske. 

alle cocktails kr. 99,-/13€

 

Mango cubano mango 

Miso, havana rum, amaretto & lime.

 

Apple sidecar

Dollys æble & timiansnaps, cointreau og citron.

 

Nordisk daiquiri

Dollys julesnaps, lime og sukker, absolute basil vodka, basil & timur berry pepper og citron.

 

Rum Smash

Popcornvasket rom, passionsfrugt, citron, mynte og lemon.

 

Christmas Fizz

Anaperitivo, sloe gin, citron og toppet med danskvand.

 

Dollys flydende Citronfromage

Likør 43, limoncello, citron og fløde.

 

Espresso Martini

vodka, kaffelikør, friskbrygget espresso

 

Negroni

campari, rød vermouth og gin.

 

Gin & tonics

w double you gin eller saigon baigur gin

Øl

(beer)

​

Dollys Varmestuebryg

Stor kr. 74,-

Lille kr. 59,-

​

Ølkort i restauranten

Vi har et bredt udvalg....

Andet

(other)

​

Hjemmelavet tyttebærsaft

kr. 55,-/€ 8

​

Andet

Vi har et bredt udvalg sodavand og saft.

Selskaber
SELSKABER
Min. 10 kuverter

Hos Dollys kan du sagtens holde dit næste selskab. Vi laver dog kun større selskaber mod forudbestilling, til min. 10 personer, hvor alle skal bestille samme menu, og den skal bestilles mindst en uge før på telefon 75623481.

 

3 retter kr. 429,-

2 retter kr. 379,-

1 ret kr. 300,-

Min. 10 kuverter

 

Retterne er opdelt i sæson, dog kan visse retter også serveres udenfor den sæson, de er skrevet i. 

Menuerne serveres enten på tallerken, fade eller buffet. Aftal venligst nærmere.

Vi laver selvfølgelig også netop din yndlingsret indenfor det danske køkken, forhør nærmere ved kokken!

​

Kaffe & kage

(coffee and cake)

​

Smørbagt kringle

med æble og marcipanremonce

Kr. 65,-

Lagkage

aftales med kokken

Kr. 80,-

Boller med smør

Kr. 50,-

 

Kaffe

1 kop

Kr. 45,-

Ad libitum

Kr. 50,-

 

Pakke 1:

Kaffe ad libitum, bolle med smør, lagkage

Kr. 160,-

 

Pakke 2:

Kaffe ad libitum, bolle med smør, kringle

Kr. 150,-

 

​

Natmad

(midnight snack)

 

Aspargessuppe med nye asparges

(mellem maj og Sankt Hans)

Kr. 100,-

​​

​Hotdogs

efter byg selv princip

Kr. 100,-

​

Begravelser & lette sammenkomster

(funerals, light events)

​

Pålægsbuffet

6 slags kvalitets pålæg med tilbehør ad libitum. Serveret på store planker, hertil Dollys surdejsrugbrød

Kr. 225,-

 

Skipperlabskovs

af sprængt oksebryst med purløg, tomater og smørklat, hertil Dollys surdejsrugbrød

Kr. 195,-

 

Frikadeller med kartoffelsalat 

serveres med Dollys surdejsrugbrød og agurkesalat

Kr. 185,-

 

Hamburgerryg

med rosenkål, bønner, kartofler og sennepssovs

Kr.225,-

 

Flæskesteg

med brune og hvide kartofler, rødkål, råsyltede tyttebær, agurkesalat og brun sovs

Kr. 250,-

 

Karbonade

(½ kalv ½flæsk, 250 gram) med grønærter og gulerødder i lys sovs med kartofler og agurkesalat

Kr. 225,-

​

Stegt ål

friske danske vilde ål hertil stuvede kartofler, Dollys æbleflæsk og agurkesalat

Kr. 390,-

SÆSONMENUER

(seasonal menus)

​

3 retter kr. 429,-

2 retter kr. 379,-

1 ret kr. 300,-

Min. 20 kuverter

Forudbestilles minimum en uge i forvejen

I perioden 17. november til og med 8. januar laver vi ikke sæsonmenuer,

vi henviser til vores a la carte menu eller 4 retters julefrokost.

Forår

(spring)

​

Forretter

  1. Stenbiderrogn med blinis, syrnet fløde og finthakket rødløg + 50kr.

  2. Tartelet med nye asparges og høns

 

Hovedretter

1. Mormor kylling stegt med persille og citron, Rabarberkompot, agurkesalat, skysauce, kogte kartofler, hertil hovedsalat med mormordressing

​

2. Kalvemørbrad med nye smørdampede asparges, grillede forårsløg, pommes rissoles og portvinssky

 

Desserter

  1. Nøddekurv med vanilje parfait og hindbær sylt og whiskyflødeskum

  2. Rabarbertærte med brændt marengs

​

Efterår

(fall)

​

Forretter

  1. Kammuslinger på ærtepure

  2. Jordskokke suppe med sprød Panchetta

 

Hovedretter

1. Ølbraiseret gris med rodfrugter i sauce med grov mos

​

2. Forloren Skildpadde - kalveskank, kalvetunge, fiskeboller, små frikadeller, kogt æg i Madeirasovs - hertil butterdejshorn

 

Desserter

  1. Pæretærte med Creme Anglaise

  2. Chokolademousse med tilbehør

​

Sommer

(summer)

​

Forretter

  1. Røget laksetatar med rygeostcreme og rugbrødschips

  2. Rillette af kanin på ristet brød med syltede svampe

 

Hovedretter

1. Oksefilet med sommerkål, kirsebærsalat, pommes fondant og sauce choron

​

2. Krondyr med ristede kantareller, løvstikke kartofler og timiansky

 

Desserter

  1. Friske danske jordbær med rørsukker og fløde fra Barrit Mejeri

  2. Marengs med årstidens bær og vanilje parfait

​

Vinter

(winter)

​

Forretter

  1. Hjemmerøget grisemørbrad med syltede sennepsfrø, pluksalater og balsamico

  2. Husets Boullabaise med skaldyr og bagt torsk

 

Hovedretter

1. Kalvespidsbryst med peberrodssovs med bønner, kogte kartofler og råsyltede tyttebær

​

2. Grisekotelet med skaft, rilette af bryst, grønkålssalat, hertil uægte sennepssovs og pommes Anna

 

Desserter

  1. Kaffe Creme Brulée med porcheret pære

  2. Appelsin/karamelkage med hvid chokoladeovertræk og solbær coulis

​

Ud af huset
UD AF HUSET
tag med hjem

​

Vi anbefaler altid at spise i restauranten og vi elsker at få uventede gæster, men det er dog også muligt at få ud af huset. Det er ikke alle vores retter, der egner sig til ud af huset. Vi har derfor lavet et udvalg af vores mest populære retter - som også er gode hjemme.

 

NB: 

Ved bestilling af mad ud af huset, anbefaler vi at man bestiller det samme antal kuverter mad, som man er antal spisende - dvs. hvis man f.eks. bestiller én kuvert stegt flæsk er der også kun mad til én person, ligeledes er der heller ikke mad til flere dage i én kuvert mad - 1 kuvert mad er således et måltid for én person, ikke flere...

​

MENU

Stegt flæsk - Husets specialitet

(“house speciality” crispy pork)

letsaltet flæsk, kartofler, persillesovs og surt

Alm. kr. 229,-/€ 32

Stor kr. 259,-/€ 36

Børnemenu kr. 149,-/€ 21

​

Wienerschnitzel

(veal wiener schnitzel) 

dansk kalveinderlår, brasede kartofler, ærter og smørsovs.

kr. 259,-/€ 36

​

Bøfsandwich

(traditional danish beef patty burger) 

1/2 pund friskhakket oksekød, 

bløde løg, rødbeder, agurkesalat, pickles og brun sovs og pomfritter

 kr. 219,-/€ 30

​

Stjerneskud 

(shooting star/ fried fish filet, steamed fish, shrimps, salmon)

stegt fiskefilet, dampet hvid fisk og håndpillede rejer med hj. røget laks, rogn, dressing og ristet surdejsbrød.

kr. 239,-/€ 33

​

​

​

Svampebourguignon - vegetarisk

(Mushroom Bourguignon with mashed potatoes - vegetarian)

Serveres med syltet fennikel og grov kartoffelmos.

- kan også laves rent vegansk ved forespørgsel.

kr. 199,-/€ 27

​

Fish´N Chips

(Børnemenu god til 2 små børn)

paneret og friteret fisk

med fritter, Dollys remoulade eller Sauce Tatare 

kr. 179,-/€ 22

​​

Dollys citronfromage

(lemon pudding with whipped cream) 

med pisket fløde og knas.

kr. 60,-/€ 9

​

​

Mad ud af huset skal altid forudbestilles på telefon 75623481.

​

Mad kan bestilles mellem klokken

11.30 og 15.30

samt

17.00 til 21.00 

mandag til lørdag.

​

Ved tidspunkter, hvor der er travlt i restauranten, er det ikke muligt at få ud af huset.

Dette er ofte mellem kl. 18.00 og 20.00

Mad ud af huset skal afhentes med mindre andet er aftalt ved større bestillinger.

​

​

​

DOLLYS_ikoner_ORANGE_edited.png
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle

Find os

Havnen 15
8700 Horsens

Åbningstider

Mandag - lørdag:

Kl. 11.00 - 24.00

​

Link til fødevareregion:

Resultater (findsmiley.dk)

​

Kontakt os​

T: 7562 3481

​

© 2020 Dollys

bottom of page