DOLLYS_ikoner_ORANGE_edited.png
FROKOST - LUNCH   11.30 - 15.30

Stegt flæsk - Husets specialitet

(“house speciality” crispy pork)

letsaltet flæsk, kartofler, persillesovs og surt

Alm. kr. 185,-/€ 25

stor kr. 200,-/€ 28

 

Dollys marineret sild

(marinated/cured herring)

håndlavet tøndemodnet sild 

med karrycreme, rødløg og kapers.

kr. 100,-/€ 14

 

Ruths kryddersild

(cured spicy herring)

fra skuret på Frederiksø. serveret med 

økologisk æggeblomme, rødløg og kapers.

kr. 100,-/€ 14

 

Ruths karrysild

(cured curried herring)

fra skuret på Frederiksø med syltede 

rødløg, creme fraiche og kapers.

kr. 100,-/€ 14

 

Sildetallerken

(assorted cured herring)

Marineret sild, kryddersild og karrysild 

serveret med alt i tilbehør.

kr. 170,-/€ 24

Pandestegte fiskefileter 

(butterfried fish filet)

serveret med sudejsrugbrød, 

Dollys hjemmerørte remoulade og citron. 

kr. 140,-/€ 19

Pandestegt hel rødspætte

(Whole plaice panfried, parsley sauce and potatoes)

Pandestegt i smør, serveret med kartofler, persillesovs,

råsyltede tyttebær og citron.

kr. 225,-/€ 31

 

 Hjemmerøget laks

(smoked salmon)

med grøn salat, peberrodscreme og surdejsbrød.

kr. 130,-/€ 18

 Panzanella salat

(Panzanella salad with or without veal)

Tomatsalat, croutons, Burrata ost, oliven, basilikum, vinaigrette og grove croutons

kr. 150,-/€ 20

kr. 190,-/€ 26

 

 

Boller i Karry (Plantebaseret)

(Veggie balls in Curry Sauce - plant based)

Friterede sprøde selleriboller, dampede hvedekerner på kokosmælk, råkostsalat

kr. 165,-/€ 23

Dampede blåmuslinger

(moules frites)

Friske muslinger 

hvidvin/flødesuppe med urter og fritter.

kr. 195,-/€ 27

 

Bøfsandwich

(traditional danish beef patty burger) 

250 gram friskhakket oksekød, 

bløde løg, rødbeder, agurkesalat, pickles og brun sovs, og fritter

 kr. 175,-/€ 24

 

Flæskeæggekage

(omelette with crispy pork)

lavet af økologiske æg, serveret med alt i udstyr.

kr. 165,-/€ 23

 

Pariserbøf

(steak á la paris/beef patty, bread, condiments)

250 gram friskhakket oksekød på surdejsbrød med alt i hjemmelavet udstyr.

kr. 175,-/€ 24

 

Wienerschnitzel

(veal wiener schnitzel) 

dansk kalveinderlår, brasede kartofler, ærter og smørsovs.

kr. 220,-/€ 30

Stjerneskud 

(Plate of fried fish filet, steamed fish, shrimps)

stegt fiskefilet og dampet hvid fisk, håndpillede rejer, rogn, dressing og ristet surdejsbrød.

kr. 195,-/€ 27

Rejemad

(Shrimp open sandwich)

Håndpillede rejer, rogn, mayonnaise og ristet surdejsbrød.

kr. 140,-/€ 19

 

 
       AFTEN - EVENING 17.00 - 21.00
 

Forretter

(starters)

Dampede blåmuslinger

(steamed mussels in cream soup)

friske muslinger fra wittrup på havnen. 

hvidvin/flødesuppe med urter, surdejsbrød og smør.

kr. 130,-/€ 18 

 

Klassisk rejecocktail

(prawn cocktail)

håndpillede rejer, rogn, salat, 

dressing og surdejsbrød.

kr. 130,-/€ 18 

Hjemmerøget laks 

(smoked salmon) 

med grøn salat, peberrodscreme

og surdejsbrød.

kr. 130,-/€ 18

 

Panzanella salat

(Panzanella salad with or without veal)

Tomatsalat, croutons, Burrata ost, oliven, basilikum, vinaigrette og grove croutons

- god til at dele...

kr. 150,-/€ 20

Børneretter

(kids)

Fish N´Chips

paneret og friteret fisk

med fritter, dollys remoulade eller sauce tatare.

kr. 125,-/€ 17

 

Stegt flæsk

(“house speciality” crisp pork)

letsaltet flæsk, serveret med persillesovs, 

kartofler og gnavegrønt.

kr. 125,-/€ 17

Schnitzel med pomfritter

(veal schnitzel with sauce, peas and fries)

paneret dansk kalveinderlår med ærter, brun sovs og fritter.

kr. 125,-/€ 17

 

Dollys Børneis

(ice cream w chocolatesauce)

Vaniljeis med chokoladesauce

kr. 50,-/€ 7

Efterretter

(desserts)

Dollys citronfromage

(lemon pudding with whipped cream) 

med pisket fløde og knas.

kr. 80,-/€ 11

 

Dollys Affogato

(Espresso & Vanilla icecream) 

Hjemmelavet Vaniljeis druknet i friskbrygget Espresso 

kr. 75,-/€ 10

 

Rødgrød med Vaniljeis

(red berries compot with icecream)

kr. 85,-/€ 12

 

Brownie

(with icecream)

med Dollys is.

kr. 85,-/€ 12

Friteret camembert

(camembert frites)

serveres med smørristet surdejsbrød og solbærsyltetøj

kr. 85,-/€ 12

 

Gammelost

(matured cheese, aspic, rum, onion, toasted rye bread) 

med ristet surdejsrugbrød, løg, sky, fedt og rom.

kr. 85,-/€ 12

 

Ruths kransekagetoppe

(petit fours)

pr stk

kr. 20,-/€ 3

3 stk. kr. 50,- / 3 for 7€ 

Hovedretter

(main courses)

 

Stegt flæsk

(“house speciality” crispy pork)

letsaltet flæsk

med kartofler, persillesovs, surt og sødt.

Alm. kr. 185,-/€ 25  

Stor kr. 200,-/€ 28

 

Bøfsandwich

(traditional danish beef patty burger) 

250 gram friskhakket oksekød, 

bløde løg, rødbeder, agurkesalat, pickles og brun sovs, og fritter

 kr. 175,-/€ 24

 

Dampede blåmuslinger

(moules frites)

friske muslinger fra wittrup på havnen.

hvidvin/flødesuppe med urter, aioli og hjemmelavede fritter .

kr. 195,-/€ 27

 

Stjerneskud 

(shooting star/ fried fish filet, steamed fish, shrimps, salmon)

stegt fiskefilet, dampet hvid fisk og håndpillede rejer med hj. røget laks, rogn, dressing og ristet surdejsbrød.

kr. 195,-/€ 27

 

Pandestegt hel rødspætte

(Whole plaice panfried, parsley sauce and potatoes)

Pandestegt i smør, serveret med kartofler, persillesovs,

råsyltede tyttebær og citron.

kr. 225,-/€ 31

Boller i Karry (Plantebaseret)

(Veggie balls in Curry Sauce - plant based)

Friterede sprøde selleriboller, dampede hvedekerner på kokosmælk, råkostsalat

kr. 165,-/€ 23

Bøf bærnæse

(Steak bearnaise with fries and salad)

300 gram oksefilet af kødkvæg. 

Serveret med ægte bearnaisesauce, 

fritter og grøn salat.

kr. 330,-/€ 46

 

Wienerschnitzel

(wienerschnitzel from veal topside) 

kalveinderlår, brasede kartofler, ærter, smørsovs og dreng.

kr. 220,-/€ 30

 

 Dansk bøf

(beef patty with gravy, fried onions, fried egg and pickels)

250 gram friskhakket oksekød, bløde løg, 

spejlæg, surt og brun sovs.

kr. 185,-/€ 25

 

Panzanella salat med grillet kalv

(Panzanella salad with or without veal)

Tomatsalat, croutons, Burrata ost, oliven, basilikum, vinaigrette og grove croutons

kr. 190,-/€ 26

Fritter eller grøn salat

(fries or salad)

kr. 50,-/€ 7

DOLLYS_ikoner_ORANGE_edited.png
DOLLYS_ikoner_ORANGE_edited.png
 
DRIKKEVARER / DRINKS
vin / øl / cocktails / kaffe
DOLLYS_ikoner_ORANGE_edited.png

Vin

(wine)

Husets rosé

(Preignes Les Vieux, Paradis

flaske kr. 275,- 

glas kr. 75,-

 

Husets hvid

Maison Robert Vic

Vermentino/Savignon/Viognier

flaske kr. 275,-

glas kr. 75,-

Husets bobler

Val D´oca, Prosecco extra dry

flaske kr. 275,-

glas kr. 75,-

Husets rød

Chateau Douzens, Corbiéres

flaske kr. 275,-

glas kr. 75,-

Husets Luksus rød

Aurelie Aic, La Balade, saint-Chinian

Grenache/Syrah

flaske kr. 325,-

glas kr. 85,-

Vinkort i restauranten

Alle vore vine er fra vinbønder, der laver vin i små portioner. Derfor kan variation forekomme. Ønsket er at give den rigtige vinoplevelse. De fleste af vores vine er biodynamiske eller økologiske. 

Cocktails

(cocktails)

Alle Cocktails

Kr. 95,-/€13

 

Rum Smash

Popcornvasket rom, passionsfrugt og lemon

 

Klassisk Margarita

Tequila, Cointreau, lime og salt

 

Rabarbermojito

Hj. lavet Rabarbersirup, rom, lime og mynte

Hindbær Gin Fizz

Hj. lavet Hindbærsirup, gin, citron og dansk vand

Dollys Cosmopolitan

Vodka, Cointreau, citron og hjemmebrygget tyttebær

 

Espresso Martini

Vodka, Kahlua, friskbrygget Espresso

 

G&T Lind &Lime

G&T Twisted Nose

Hjemmelavede snacks

chips, oliven eller saltmandler

kr. 30,-/€ 4

Øl

(beer)

Dollys varmestuebryg

Stor kr. 65,-/€ 8

Lille kr. 50,-/€ 6

Ølkort i restauranten

Vi har et bredt udvalg....

Andet

(other)

Hjemmelavet tyttebærsaft

kr. 45,-/€ 6

Andet

Vi har et bredt udvalg sodavand og saft.

 
SELSKABER
Min. 10 kuverter

Hos Dollys kan du sagtens holde dit næste selskab. Vi laver dog kun større selskaber mod forudbestilling, til min. 10 personer, hvor alle skal bestille samme menu, og den skal bestilles mindst en uge før på telefon 75623481.

 

3 retter kr. 425,-

2 retter kr. 375,-

1 ret kr. 300,-

Min. 10 kuverter

 

Retterne er opdelt i sæson, dog kan visse retter også serveres udenfor den sæson, de er skrevet i. 

Menuerne serveres enten på tallerken, fade eller buffet. Aftal venligst nærmere.

Vi laver selvfølgelig også netop din yndlingsret indenfor det danske køkken, forhør nærmere ved kokken!

Kaffe & kage

(coffee and cake)

Smørbagt kringle

med æble og marcipanremonce

Kr. 65,-

Lagkage

aftales med kokken

Kr. 80,-

Bolle med smør

Kr. 30,-

 

Kaffe

1 kop

Kr. 40,-

Ad libitum

Kr. 45,-

 

Pakke 1:

Kaffe ad libitum, bolle med smør, lagkage

Kr. 150,-

 

Pakke 2:

Kaffe ad libitum, bolle med smør, kringle

Kr. 135,-

 

Natmad

(midnight snack)

 

Aspargessuppe med nye asparges

(mellem maj og Sankt Hans)

Kr. 100,-

Boller m. 5 slags pålæg

Kr. 100,-

Hotdogs

efter byg selv princip

Kr. 100,-

Begravelser & lette sammenkomster

(funerals, light events)

Pålægsbuffet

6 slags kvalitets pålæg med tilbehør ad libitum. Serveret på store planker, hertil Dollys surdejsrugbrød

Kr. 200,-

 

Skipperlabskovs

af sprængt oksebryst med purløg, tomater og smørklat, hertil Dollys surdejsrugbrød

Kr. 185,-

 

Frikadeller med kartoffelsalat 

serveres med Dollys surdejsrugbrød og agurkesalat

Kr. 160,-

 

Hamburgerryg

med rosenkål, bønner, kartofler og sennepssovs

Kr.225,-

 

Flæskesteg

med brune og hvide kartofler, rødkål, råsyltede tyttebær, agurkesalat og brun sovs

Kr. 250,-

 

Karbonade

(½ kalv ½flæsk, 250 gram) med grønærter og gulerødder i lys sovs med kartofler og agurkesalat

Kr. 225,-

Stegt ål

friske danske vilde ål hertil stuvede kartofler, Dollys æbleflæsk og agurkesalat

Kr. 390,-

SÆSONMENUER

(seasonal menus)

3 retter kr. 425,-

2 retter kr. 375,-

1 ret kr. 300,-

Min. 10 kuverter

Forudbestilles minimum en uge i forvejen

Forår

(spring)

Forretter

  1. Stenbiderrogn med blinis, syrnet fløde og finthakket rødløg + 50kr.

  2. Tartelet med nye asparges og høns

 

Hovedretter

1. Mormor kylling stegt med persille og citron, Rabarberkompot, agurkesalat, skysauce, kogte kartofler, hertil hovedsalat med mormordressing

2. Kalvemørbrad med nye smørdampede asparges, grillede forårsløg, pommes rissoles og portvinssky

 

Desserter

  1. Nøddekurv med vanilje parfait og hindbær sylt og whiskyflødeskum

  2. Rabarbertærte med brændt marengs

Efterår

(fall)

Forretter

  1. Kammuslinger på ærtepure

  2. Jordskokke suppe med sprød Panchetta

 

Hovedretter

1. Ølbraiseret gris med rodfrugter i sauce med grov mos

2. Forloren Skildpadde - kalveskank, kalvetunge, fiskeboller, små frikadeller, kogt æg i Madeirasovs - hertil butterdejshorn

 

Desserter

  1. Pæretærte med Creme Anglaise

  2. Chokolademousse med tilbehør

Sommer

(summer)

Forretter

  1. Røget laksetatar med rygeostcreme og rugbrødschips

  2. Rillette af kanin på ristet brød med syltede svampe

 

Hovedretter

1. Oksefilet med sommerkål, kirsebærsalat, pommes fondant og sauce choron

2. Krondyr med ristede kantareller, løvstikke kartofler og timiansky

 

Desserter

  1. Friske danske jordbær med rørsukker og fløde fra Barrit Mejeri

  2. Marengs med årstidens bær og vanilje parfait

Vinter

(winter)

Forretter

  1. Hjemmerøget grisemørbrad med syltede sennepsfrø, pluksalater og balsamico

  2. Husets Boullabaise med skaldyr og bagt torsk

 

Hovedretter

1. Kalvespidsbryst med peberrodssovs med bønner, kogte kartofler og råsyltede tyttebær

2. Grisekotelet med skaft, rilette af bryst, grønkålssalat, hertil uægte sennepssovs og pommes Anna

 

Desserter

  1. Kaffe Creme Brulée med porcheret pære

  2. Appelsin/karamelkage med hvid chokoladeovertræk og solbær coulis

 
UD AF HUSET
tag med hjem

Vi anbefaler altid at spise i restauranten, men det er dog også muligt at få ud af huset. Det er ikke alle vores retter, der egner sig til ud af huset. Vi har derfor lavet et udvalg af vores mest populære retter - som også er gode hjemme.

Vi kan også lave menuer der ikke er på menukortet, hvis I eksempelvist skal have et selskab.

Dette skal dog bestilles senest 3 dage før og til minimum 8 personer.

MENU

Stegt flæsk - Husets specialitet

(“house speciality” crispy pork)

letsaltet flæsk, kartofler, persillesovs og surt

Alm. kr. 185,-/€ 25

Stor kr. 200,-/€ 28

Børnemenu kr. 125,-/€ 17

Wienerschnitzel

(veal wiener schnitzel) 

dansk kalveinderlår, brasede kartofler, ærter og smørsovs.

kr. 220,-/€ 30

Bøfsandwich

(traditional danish beef patty burger) 

1/2 pund friskhakket oksekød, 

bløde løg, rødbeder, agurkesalat, pickles og brun sovs, og pomfritter

 kr. 175,-/€ 24

Stjerneskud 

(shooting star/ fried fish filet, steamed fish, shrimps, salmon)

stegt fiskefilet, dampet hvid fisk og håndpillede rejer med hj. røget laks, rogn, dressing og ristet surdejsbrød.

kr. 195,-/€ 27

Boller i Karry (Plantebaseret)

(Cellery fritté balls - plant based)

Friterede sprøde selleriboller, med karrysovs på kokosmælk, hertil dampede hvedekerner

kr. 165,-/€ 23

Fish´N Chips

paneret og friteret fisk

med fritter, Dollys remoulade eller Sauce Tatare 

kr. 125,-/€ 17

Kransekage

(petit fours).

1 stk. kr. 20,-

3 stk. kr. 50,-

Dollys citronfromage

(lemon pudding with whipped cream) 

med pisket fløde og knas.

kr. 55,-/€ 10

Mad ud af huset skal altid forudbestilles på telefon 75623481.

Mad kan bestilles mellem klokken

11.30 og 15.30

samt

17.00 til 21.00 

mandag til lørdag.

Ved tidspunkter, hvor der er travlt i restauranten, er det ikke muligt at få ud af huset.

Dette er ofte mellem kl. 18.00 og 20.00

Mad ud af huset skal afhentes med mindre andet er aftalt ved større bestillinger.

DOLLYS_ikoner_ORANGE_edited.png