
FROKOST - LUNCH
11.30 - 15.30
Stegt flæsk - Husets specialitet
(“house speciality” crispy pork)
letsaltet flæsk, kartofler, persillesovs og surt
Alm. kr. 180,-/€ 24
stor kr. 195,-/€ 26
Dollys marineret sild
(marinated/cured herring)
håndlavet tøndemodnet sild
med karrycreme, rødløg og kapers.
kr. 90,-/€ 12
Ruths kryddersild
(cured spicy herring)
fra skuret på Frederiksø. serveret med
økologisk æggeblomme, rødløg og kapers.
kr. 90,-/€ 12
Ruths karrysild
(cured curried herring)
fra skuret på Frederiksø med syltede
rødløg og kapers.
kr. 90,-/€ 12
Snapseflamberet stegt sild
(Aquavit flambeé herring)
med øko æggeblomme, purløg og stegte tomater.
kr. 125,-/€ 17
Pandestegte fiskefileter
(butterfried fish filet)
serveret med sudejsrugbrød,
Dollys hjemmerørte remoulade og citron.
kr. 125,-/€ 17
Hjemmerøget laks
(smoked salmon)
med grøn salat, peberrodscreme og surdejsbrød.
kr. 125,-/€ 17
Stjerneskud
(Plate of fried fish filet, steamed fish, shrimps)
stegt fiskefilet og dampet hvid fisk, håndpillede rejer, rogn, dressing og ristet surdejsbrød.
kr. 185,-/€ 25
Selleribøf (Vegansk)
(vegan celery paddy)
med grøn salat, kartofler og romesco sovs.
kr. 180,-/€ 25
Dampede blåmuslinger
(moules frites)
Friske muslinger
hvidvin/flødesuppe med urter og fritter.
kr. 180,-/€ 24
Bøfsandwich
(traditional danish beef patty burger)
1/2 pund friskhakket oksekød,
bløde løg, rødbeder, agurkesalat, pickles og brun sovs, og pomfritter
kr. 170,-/€ 23
Frokostbøf
(steak with mushroom sauce and fries)
med champignon á la creme og hjemmelavede fritter
kr. 200,-/€ 28
Klassisk Fransk Løgsuppe
(classic french onion soup with cheese toast)
med grillet ostebrød (ikke vegetarisk)
kr. 125,-/€ 17
Flæskeæggekage
(omelette with crispy pork)
lavet af økologiske æg, serveret med alt i udstyr.
kr. 160,-/€ 22
Stegt Kalvelever
(Veal liver with port sauce and potatoes)
Serveres med bløde løg, portvinssovs, surt og kartofler
kr. 180,-/€ 25
Pariserbøf
(steak á la paris/beef patty, bread, condiments)
1/2 pund friskhakket oksekød på surdejsbrød med alt i hjemmelavet udstyr.
kr. 170,-/€ 23
Wienerschnitzel
(veal wiener schnitzel)
dansk kalveinderlår, brasede kartofler, ærter og smørsovs.
kr. 210,-/€ 29
AFTEN - EVENING
17.00 - 21.00
Forretter
(starters)
Dampede blåmuslinger
(steamed mussels in cream soup)
friske muslinger fra wittrup på havnen.
hvidvin/flødesuppe med urter, surdejsbrød og smør.
kr. 125,-/€ 17
Klassisk rejecocktail
(prawn cocktail)
håndpillede rejer, rogn, salat,
dressing og surdejsbrød.
kr. 125,-/€ 17
Hjemmerøget laks
(smoked salmon)
med grøn salat, peberrodscreme
og surdejsbrød.
kr. 125,-/€ 17
Klassisk Fransk Løgsuppe
(classic french onion soup with cheese toast)
med grillet ostebrød (ikke vegetarisk)
kr. 125,-/€ 17
Børneretter
(kids)
Fiskefilet med pomfritter
(fish filet with fries)
paneret og friteret fiskefilet
med hjemmelavede fritter, dollys remoulade og gnavegrønt.
kr. 110,-/€ 15
Stegt flæsk
(“house speciality” crisp pork)
letsaltet flæsk, serveret med persillesovs,
kartofler og gnavegrønt.
kr. 110,-/€ 15
Schnitzel med pomfritter
(veal schnitzel with sauce, peas and fries)
paneret dansk kalveinderlår med ærter, brun sovs og hjemmelavede fritter.
kr. 110,-/€ 15
Dollys Børneis
(ice cream w chocolatesauce)
Vaniljeis med chokoladesauce
kr. 35,-/€ 5
Efterretter
(desserts)
Dollys citronfromage
(lemon pudding with whipped cream)
med pisket fløde og knas.
kr. 70,-/€ 10
Gammeldags æblekage
(apple trifle with macaroon & whipped cream)
Hjemmelavet æblemos med knas og pisket fløde.
kr. 70,-/€ 10
Ostelagkage
(Cheesecake with berries)
med råsyltede bær.
kr. 80,-/€ 11
Pandekage med is
(homemade crepes with icecream)
med Dollys is, chokoladesovs og knas.
kr. 80,-/€ 11
Friteret camembert
(camembert frites)
serveres med smørristet surdejsbrød og solbærsyltetøj
kr. 80,-/€ 11
Gammelost
(matured cheese, aspic, rum, onion, toasted rye bread)
med ristet surdejsrugbrød, løg, sky, fedt og rom.
kr. 80,-/€ 11
Ruths kransekagetoppe
(petit fours)
pr stk
kr. 20,-/€ 3
3 stk. kr. 50,- / 3 for 7€
Hovedretter
(main courses)
Stegt flæsk
(“house speciality” crispy pork)
letsaltet flæsk
med kartofler, persillesovs, surt og sødt.
Alm. kr. 180,-/€ 24
Stor kr. 195,-/€ 26
Bøfsandwich
(traditional danish beef patty burger)
1/2 pund friskhakket oksekød,
bløde løg, rødbeder, agurkesalat, pickles og brun sovs, og pomfritter
kr. 170,-/€ 23
Dampede blåmuslinger
(moules frites)
friske muslinger fra wittrup på havnen.
hvidvin/flødesuppe med urter, aioli og hjemmelavede fritter .
kr. 180,-/€ 25
Stjerneskud
(shooting star/ fried fish filet, steamed fish, shrimps, salmon)
stegt fiskefilet, dampet hvid fisk og håndpillede rejer med hj. røget laks, rogn, dressing og ristet surdejsbrød.
kr. 185,-/€ 25
Selleribøf (Vegansk)
(vegan celery paddy)
Selleribøffer med grøn salat, kartofler og romesco sovs
kr. 180,-/€ 25
Bøf bærnæse
(Steak bearnaise with fries and salad)
minimum 1/2 pund oksefilet af kødkvæg.
Serveret med ægte bearnaisesauce,
hjemmelavede fritter og grøn salat.
kr. 325,-/€ 43
Wienerschnitzel
(wienerschnitzel from veal topside)
kalveinderlår, brasede kartofler, ærter og smørsovs.
kr. 210,-/€ 29
Stegt Kalvelever
(Veal liver with port sauce and potatoes)
Serveres med bløde løg, portvinssovs, surt og kartofler
kr. 180,-/€ 25
Nedenstående serveres med kartofler, fritter eller mos
Dansk bøf
(beef patty with gravy, fried onions, fried egg and pickels)
1/2 pund friskhakket oksekød, bløde løg,
spejlæg, surt og brun sovs.
kr. 170,-/€ 23
Dolly gryde
(caserole of pork, sausage, bacon, mushroom, pickles)
svinekotelet, bacon, champignon og håndlavede cocktailpølser i paprikasovs med surt.
kr. 180,-/€ 25


DRIKKEVARER / DRINKS
vin / øl / cocktails / kaffe
Vin
(wine)
Husets rosé
(Preignes Les Vieux, Paradis
flaske kr. 250,- /€35
glas kr. 70,-/€10
Husets hvid
Maison Robert Vic
Vermentino/Savignon/Viognier
flaske kr. 250,-/€35
glas kr. 70,-/€10
Husets bobler
Val D´oca, Prosecco extra dry
flaske kr. 250,-/€35
glas kr. 70,-/€10
Husets rød
Chateau Douzens, Corbiéres
flaske kr. 250,-/€35
glas kr. 70,-/€10
Husets Luksus rød
Aurelie Aic, La Balade, saint-Chinian
Grenache/Syrah
flaske kr. 300,-/€41
glas kr. 75,-/€10
Vinkort i restauranten
Alle vore vine er fra vinbønder, der laver vin i små portioner. Derfor kan variation forekomme. Ønsket er at give den rigtige vinoplevelse. De fleste af vores vine er biodynamiske eller økologiske.
Øl
(beer)
Dollys varmestuebryg
Stor kr. 60,-/€ 8
Lille kr. 45,-/€ 6
Ølkort i restauranten
Vi har et bredt udvalg....
Cocktails
(cocktails)
Alle Cocktails
Kr. 90,-/€12
Klassisk G&T
Buss 509 White Rain gin 4cl og tonic
Cherry G&T Cocktail
Buss 509 Cherry gin 4cl og tonic og kirsebær
Dollys Cosmopolitan
hjemmelavet tyttebærsaft, vodka, cointreau og lime
Sidecar
klassisk med cognac, cointreau og citron
Rum Smash
Popcorn-vasket rom, passionsfrugtsirup og lemon
Havtorn Daquiri
Hjemmelavet havtornsirup, rom, citron og sukkersirup
Hibiscus Margerita
tequila, hjemmebrygget hibiscussirup og lime
Espresso Martini
Vodka, kahlua, friskbrygget espresso
Hjemmelavede snacks
chips, oliven eller saltmandler
kr. 30,-/€ 4
Andet
(other)
Hjemmelavet tyttebærsaft
kr. 40,-/€ 6
Andet
Vi har et bredt udvalg sodavand og saft....

SELSKABER
Min. 10 kuverter
Hos Dollys kan du sagtens holde dit næste selskab. Vi laver dog kun større selskaber mod forudbestilling, til min. 10 personer, hvor alle skal bestille samme menu, og den skal bestilles mindst to dage før på telefon 75623481.
3 retter kr. 350,-
2 retter kr. 300,-
1 ret kr. 250,-
Min. 10 kuverter
Retterne er opdelt i sæson, dog kan visse retter også serveres udenfor den sæson, de er skrevet i.
Menuerne serveres enten på tallerken, fade eller buffet. Aftal venligst nærmere.
Vi laver selvfølgelig også netop din yndlingsret indenfor det danske køkken, forhør nærmere ved kokken!
Kaffe & kage
(coffee and cake)
Smørbagt kringle
med æble og marcipanremonce
Kr. 50,-
Lagkage
aftales med kokken
Kr. 60,-
Bolle med smør
Kr. 25,-
Kaffe
1 kop
Kr. 30,-
Ad libitum
Kr. 40,-
Pakke 1:
Kaffe ad libitum, bolle med smør, lagkage
Kr. 120,-
Pakke 2:
Kaffe ad libitum, bolle med smør, kringle
Kr. 110,-
Natmad
(midnight snack)
Aspargessuppe med nye asparges
(mellem maj og Sankt Hans)
Kr. 80,-
Boller m. 5 slags pålæg
Kr. 80,-
Hotdogs
efter byg selv princip
Kr. 80,-
Begravelser & lette sammenkomster
(funerals, light events)
Pålægsbuffet
6 slags kvalitets pålæg med tilbehør ad libitum. Serveret på store planker, hertil Dollys surdejsrugbrød
Kr. 160,-
Skipperlabskovs
af sprængt oksebryst med purløg, tomater og smørklat, hertil Dollys surdejsrugbrød
Kr. 150,-
Frikadeller med kartoffelsalat
serveres med Dollys surdejsrugbrød og agurkesalat
Kr. 120,-
Hamburgerryg
med rosenkål, bønner, kartofler og sennepssovs
Kr.190,-
Flæskesteg
med brune og hvide kartofler, rødkål, råsyltede tyttebær, agurkesalat og brun sovs
Kr. 180,-
Karbonade
(½ kalv ½flæsk, 250 gram) med grønærter og gulerødder i lys sovs med kartofler og agurkesalat
Kr. 170,-
Stegt ål
friske danske vilde ål hertil stuvede kartofler, Dollys æbleflæsk og agurkesalat
Kr. 390,-
SÆSONMENUER
(seasonal menus)
3 retter kr. 350,-
2 retter kr. 300,-
1 ret kr. 250,-
Min. 10 kuverter
Forår
(spring)
Forretter
-
Stenbiderrogn med blinis, syrnet fløde og finthakket rødløg + 50kr.
-
Tartelet med nye asparges og høns
Hovedretter
1. Mormor kylling stegt med persille og citron, Rabarberkompot, agurkesalat, skysauce, kogte kartofler, hertil hovedsalat med mormordressing
2. Kalvemørbrad med nye smørdampede asparges, grillede forårsløg, pommes rissoles og portvinssky
Desserter
-
Nøddekurv med vanilje parfait og hindbær sylt og whiskyflødeskum
-
Rabarbertærte med brændt marengs
Efterår
(fall)
Forretter
-
Kammuslinger på ærtepure
-
Jordskokke suppe med sprød Panchetta
Hovedretter
1. Ølbraiseret gris med rodfrugter i sauce med grov mos
2. Forloren Skildpadde - kalveskank, kalvetunge, fiskeboller, små frikadeller, kogt æg i Madeirasovs - hertil butterdejshorn
Desserter
-
Pæretærte med Creme Anglaise
-
Chokolademousse med tilbehør
Sommer
(summer)
Forretter
-
Røget laksetatar med rygeostcreme og rugbrødschips
-
Rillette af kanin på ristet brød med syltede svampe
Hovedretter
1. Oksefilet med sommerkål, kirsebærsalat, pommes fondant og sauce choron
2. Krondyr med ristede kantareller, løvstikke kartofler og timiansky
Desserter
-
Friske danske jordbær med rørsukker og fløde fra Barrit Mejeri
-
Marengs med årstidens bær og vanilje parfait
Vinter
(winter)
Forretter
-
Hjemmerøget grisemørbrad med syltede sennepsfrø, pluksalater og balsamico
-
Husets Boullabaise med skaldyr og bagt torsk
Hovedretter
1. Kalvespidsbryst med peberrodssovs med bønner, kogte kartofler og råsyltede tyttebær
2. Grisekotelet med skaft, rilette af bryst, grønkålssalat, hertil uægte sennepssovs og pommes Anna
Desserter
-
Kaffe Creme Brulée med porcheret pære
-
Appelsin/karamelkage med hvid chokoladeovertræk og solbær coulis
UD AF HUSET
tag med hjem
Vi anbefaler altid at spise i restauranten, men det er dog også muligt at få ud af huset. Det er ikke alle vores retter, der egner sig til ud af huset. Vi har derfor lavet et udvalg af vores mest populære retter - som også er gode hjemme.
Vi kan også lave menuer der ikke er på menukortet, hvis I eksempelvist skal have et selskab.
Dette skal dog bestilles senest 3 dage før og til minimum 8 personer.
MENU
Stegt flæsk - Husets specialitet
(“house speciality” crispy pork)
letsaltet flæsk, kartofler, persillesovs og surt
Alm. kr. 180,-/€ 24
Stor kr. 195,-/€ 26
Børnemenu kr. 110,-/€ 15
Wienerschnitzel
(veal wiener schnitzel)
dansk kalveinderlår, brasede kartofler, ærter og smørsovs.
kr. 210,-/€ 29
Bøfsandwich
(traditional danish beef patty burger)
1/2 pund friskhakket oksekød,
bløde løg, rødbeder, agurkesalat, pickles og brun sovs, og pomfritter
kr. 170,-/€ 23
Stjerneskud
(shooting star/ fried fish filet, steamed fish, shrimps, salmon)
stegt fiskefilet, dampet hvid fisk og håndpillede rejer med hj. røget laks, rogn, dressing og ristet surdejsbrød.
kr. 185,-/€ 25
Selleribøf (Vegansk)
(vegan celery paddy)
Selleribøffer med grøn salat, kartofler og romesco sovs
kr. 180,-/€ 23
Fiskefilet med pomfritter (børn)
(fish filet with fries)
paneret og friteret fiskefilet
med hjemmelavede fritter, Dollys remoulade og gnavegrønt.
kr. 110,-/€ 15
Ostelagkage
(Cheesecake with berries)
med råsyltede bær.
kr. 80,-/€ 11
Ved køb af hovedret kr. 45,-
Dollys citronfromage
(lemon pudding with whipped cream)
med pisket fløde og knas.
kr. 70,-/€ 10
Ved køb af hovedret kr. 45,-
Der er ekstraordinært lukket pga corona indtil 05. april 2021. Dette gælder også mad ud af huset.
Mad ud af huset skal altid forudbestilles på telefon 75623481.
Mad kan bestilles mellem klokken
11.30 og 15.30
samt
17.00 til 21.00
mandag til lørdag.
Ved tidspunkter, hvor der er travlt i restauranten, er det ikke muligt at få ud af huset.
Dette er ofte mellem kl. 18.00 og 20.00
Mad ud af huset skal afhentes med mindre andet er aftalt ved større bestillinger.
