
FROKOST - LUNCH 11.30 - 15.30
Stegt flæsk - Husets specialitet
(“house speciality” crispy pork)
letsaltet flæsk, kartofler, persillesovs og surt
Alm. kr. 189,-/€ 25
stor kr. 209,-/€ 28
Dollys marineret sild
(marinated/cured herring)
håndlavet tøndemodnet sild
med karrycreme, hårdkogt æg, rødløg og kapers.
kr. 99,-/€ 13
Ruths kryddersild
(cured spicy herring)
fra skuret på Frederiksø. serveret med
økologisk æggeblomme, rødløg og kapers.
kr. 99,-/€ 13
Ruths karrysild
(cured curried herring)
fra skuret på Frederiksø med syltede
rødløg, syltede æbler creme fraiche og kapers.
kr. 99,-/€ 13
Sildetallerken
(assorted cured herring)
Marineret sild, kryddersild og karrysild
serveret med alt i tilbehør.
kr. 169,-/€ 23
Pandestegte fiskefileter
(butterfried fish filet)
serveret med sudejsrugbrød,
Dollys hjemmerørte remoulade og citron.
kr. 149,-/€ 20
Torskekotelet bagt i cocotte
(Cod steamed in cocotte with boiled eggs, potataoes & condiments)
Serveres med kartofler, hårdkogt æg, bacon, peberrod,
Rødbeder & sennepssovs.
kr. 259,-/€ 35
Hjemmerøget laks
(smoked salmon)
med grøn salat, peberrodscreme og surdejsbrød.
kr. 139,-/€ 19
Steak Salat
(Salad with grilled Filet of Veal)
Stegt kalvefilet, timianvinaigrette, saltede valnødder, syltet fennikel og ristet surdejflutes.
kr. 189,-/€ 25
Boller i Karry (Plantebaseret)
(Veggie balls in Curry Sauce - plant based)
Friterede sprøde selleriboller, dampede hvedekerner på kokosmælk, råkostsalat
kr. 169,-/€ 23
Dampede blåmuslinger
(moules frites)
Friske muslinger
hvidvin/flødesuppe med urter og fritter.
kr. 199,-/€ 27
Bøfsandwich
(traditional danish beef patty burger)
250 gram friskhakket oksekød,
bløde løg, rødbeder, agurkesalat, pickles og brun sovs, og fritter
kr. 179,-/€ 24
Flæskeæggekage
(omelette with crispy pork)
lavet af økologiske æg, serveret med alt i udstyr.
kr. 169,-/€ 23
Pariserbøf
(steak á la paris/beef patty, bread, condiments)
250 gram friskhakket oksekød på surdejsbrød med alt i hjemmelavet udstyr.
kr. 179,-/€ 24
Wienerschnitzel
(veal wiener schnitzel)
dansk kalveinderlår, brasede kartofler, ærter og smørsovs.
kr. 229,-/€ 31
Stjerneskud
(Plate of fried fish filet, steamed fish, shrimps)
stegt fiskefilet og dampet hvid fisk, håndpillede rejer, rogn, dressing og ristet surdejsbrød.
kr. 199,-/€ 27
Klassisk fransk løgsuppe
(French onion soup)
Kogt på hønsefond og serveret med grillet surdejsbrød og Comté ost.
kr. 139,-/€ 19
Frokost Steak
(Steak from Filet of Veal, herbal butter, Fries & Salad )
Steak af Kalvefilet, kryddersmør, grøn salat og fritter
kr. 199,-/€ 26
AFTEN - EVENING 17.00 - 21.00
Forretter
(starters)
Dampede blåmuslinger
(steamed mussels in cream soup)
friske muslinger fra wittrup på havnen.
hvidvin/flødesuppe med urter, surdejsbrød og smør.
kr. 139,-/€ 19
Klassisk rejecocktail
(prawn cocktail)
håndpillede rejer, rogn, salat,
dressing og surdejsbrød.
kr. 139,-/€ 19
Hjemmerøget laks - god til at dele
(smoked salmon)
med grøn salat, peberrodscreme
og surdejsbrød.
kr. 139,-/€ 19
Klassisk fransk løgsuppe
(French onion soup)
Kogt på hønsefond og serveret med grillet surdejsbrød og Comté ost.
kr. 139,-/€ 19
Børneretter
(kids)
Fish N´Chips
paneret og friteret fisk
med fritter, dollys remoulade eller sauce tatare.
kr. 129,-/€ 17
Stegt flæsk
(“house speciality” crisp pork)
letsaltet flæsk, serveret med persillesovs,
kartofler og gnavegrønt.
kr. 129,-/€ 17
Bangers & Mash
(sausages with mashed potatoes, peas & gravy)
Hjemmelavede pølser, mos, ærter samt brun sovs.
kr. 129,-/€ 17
Dollys Børneis
(ice cream w chocolatesauce)
Vaniljeis med chokoladesauce
kr. 49,-/€ 7
Efterretter
(desserts)
Dollys citronfromage
(lemon pudding with whipped cream)
med pisket fløde og knas.
kr. 89,-/€ 12
Dollys Affogato
(Espresso & Vanilla icecream)
Hjemmelavet Vaniljeis druknet i friskbrygget Espresso
kr. 79,-/€ 11
Gammeldags æblekage med flødeskum & knas
(Apple triffle with whipped cream)
kr. 79,-/€ 11
Pære Belle Helene
(Poached pear with vanilla icecream and chocolate)
med Dollys is, knas og chocoladesovs.
kr. 89,-/€ 12
Friteret Camembert
(Camembert frites)
serveres med smørristet surdejsbrød og solbærsyltetøj
kr. 89,-/€ 12
Gammelost
(matured cheese, aspic, rum, onion, toasted rye bread)
med ristet surdejsrugbrød, løg, sky, fedt og rom.
kr. 89,-/€ 12
Brændevinsost
(Schnaps matured cheese with toast)
med hybenkompot og ristet surdejsbrød.
kr. 89,-/€ 12
Ruths kransekagetoppe
(petit fours)
pr stk
kr. 25,-/€ 3
3 stk. kr. 59,- / 3 for 8€
Hovedretter
(main courses)
Stegt flæsk
(“house speciality” crispy pork)
letsaltet flæsk
med kartofler, persillesovs, surt og sødt.
Alm. kr. 189,-/€ 25
Stor kr. 209,-/€ 28
Bøfsandwich
(traditional danish beef patty burger)
250 gram friskhakket oksekød,
bløde løg, rødbeder, agurkesalat, pickles og brun sovs, og fritter
kr. 179,-/€ 24
Dampede blåmuslinger
(moules frites)
friske muslinger fra wittrup på havnen.
hvidvin/flødesuppe med urter, aioli og hjemmelavede fritter .
kr. 199,-/€ 27
Stjerneskud
(shooting star/ fried fish filet, steamed fish, shrimps, salmon)
stegt fiskefilet, dampet hvid fisk og håndpillede rejer med hj. røget laks, rogn, dressing og ristet surdejsbrød.
kr. 199,-/€ 27
Torskekotelet bagt i cocotte
(Cod steamed in cocotte with boiled eggs, potataoes & condiments)
Serveres med kartofler, hårdkogt æg, bacon, peberrod,
Rødbeder & sennepssovs.
kr. 259,-/€ 35
Boller i Karry (Plantebaseret)
(Veggie balls in Curry Sauce - plant based)
Friterede sprøde selleriboller, dampede hvedekerner på kokosmælk, råkostsalat
kr. 169,-/€ 23
Bøf bærnæse
(Steak bearnaise with fries and salad)
300 gram oksefilet af kødkvæg.
Serveret med ægte bearnaisesauce,
fritter og grøn salat.
kr. 329,-/€ 44
Wienerschnitzel
(wienerschnitzel from veal topside)
kalveinderlår, brasede kartofler, ærter, smørsovs og dreng.
kr. 229,-/€ 31
Dansk bøf
(beef patty with gravy, fried onions, fried egg and pickels)
250 gram friskhakket oksekød, bløde løg,
spejlæg, surt og brun sovs.
kr. 189,-/€ 25
Steak Salat
(Salad with grilled Filet of Veal)
Stegt kalvefilet, timianvinaigrette, saltede valnødder, syltet fennikel og ristet surdejflutes.
kr. 189,-/€ 25
Fritter eller grøn salat
(fries or salad)
kr. 49,-/€ 7


DRIKKEVARER / DRINKS
vin / øl / cocktails / kaffe

Vin
(wine)
Husets rosé
(Preignes Les Vieux, Paradis
flaske kr. 279,-
glas kr. 75,-
Husets hvid
Maison Robert Vic
Vermentino/Savignon/Viognier
flaske kr. 279,-
glas kr. 75,-
Husets bobler
Val D´oca, Prosecco extra dry
flaske kr. 279,-
glas kr. 75,-
Husets rød
Chateau Douzens, Corbiéres
flaske kr. 279,-
glas kr. 75,-
Husets Luksus rød
Aurelie Aic, La Balade, saint-Chinian
Grenache/Syrah
flaske kr. 329,-
glas kr. 85,-
Vinkort i restauranten
Alle vore vine er fra vinbønder, der laver vin i små portioner. Derfor kan variation forekomme. Ønsket er at give den rigtige vinoplevelse. De fleste af vores vine er biodynamiske eller økologiske.
Cocktails
(cocktails)
Alle Cocktails
Kr. 99,-/€13
Rum Smash
Popcornvasket rom, passionsfrugt og lemon
Skandinavisk Daiquiri
Brøndums snaps, lime og sukkersirup
Mandarin Aperol Sour
Gin, Aperol, citron, æggehvide & Mandarinjuice
Absinth Pina Colada
Absint, mørk rom, ananas, kokos, citron og mælk
Dollys Cosmopolitan
Vodka, Cointreau, citron og hjemmebrygget tyttebær
Espresso Martini
Vodka, Kahlua, friskbrygget Espresso
Klassisk Negroni
Gin, sød vermouth og Campari
G&T - Double you gin vintage vanilla
Årets julede gin, 4 cl. med Mediterranean tonic og mynte
G&T Twisted Nose
4 cl. fantastisk gin med Mediterranean tonic
Hjemmelavede snacks
chips, oliven eller saltmandler
kr. 49,-/€ 7
Øl
(beer)
Dollys varmestuebryg
Stor kr. 67,-/€ 8
Lille kr. 52,-/€ 6
Ølkort i restauranten
Vi har et bredt udvalg....
Andet
(other)
Hjemmelavet tyttebærsaft
kr. 49,-/€ 7
Andet
Vi har et bredt udvalg sodavand og saft.
SELSKABER
Min. 10 kuverter
Hos Dollys kan du sagtens holde dit næste selskab. Vi laver dog kun større selskaber mod forudbestilling, til min. 10 personer, hvor alle skal bestille samme menu, og den skal bestilles mindst en uge før på telefon 75623481.
3 retter kr. 425,-
2 retter kr. 375,-
1 ret kr. 300,-
Min. 10 kuverter
Retterne er opdelt i sæson, dog kan visse retter også serveres udenfor den sæson, de er skrevet i.
Menuerne serveres enten på tallerken, fade eller buffet. Aftal venligst nærmere.
Vi laver selvfølgelig også netop din yndlingsret indenfor det danske køkken, forhør nærmere ved kokken!
Kaffe & kage
(coffee and cake)
Smørbagt kringle
med æble og marcipanremonce
Kr. 65,-
Lagkage
aftales med kokken
Kr. 80,-
Bolle med smør
Kr. 30,-
Kaffe
1 kop
Kr. 40,-
Ad libitum
Kr. 45,-
Pakke 1:
Kaffe ad libitum, bolle med smør, lagkage
Kr. 150,-
Pakke 2:
Kaffe ad libitum, bolle med smør, kringle
Kr. 135,-
Natmad
(midnight snack)
Aspargessuppe med nye asparges
(mellem maj og Sankt Hans)
Kr. 100,-
Boller m. 5 slags pålæg
Kr. 100,-
Hotdogs
efter byg selv princip
Kr. 100,-
Begravelser & lette sammenkomster
(funerals, light events)
Pålægsbuffet
6 slags kvalitets pålæg med tilbehør ad libitum. Serveret på store planker, hertil Dollys surdejsrugbrød
Kr. 200,-
Skipperlabskovs
af sprængt oksebryst med purløg, tomater og smørklat, hertil Dollys surdejsrugbrød
Kr. 185,-
Frikadeller med kartoffelsalat
serveres med Dollys surdejsrugbrød og agurkesalat
Kr. 160,-
Hamburgerryg
med rosenkål, bønner, kartofler og sennepssovs
Kr.225,-
Flæskesteg
med brune og hvide kartofler, rødkål, råsyltede tyttebær, agurkesalat og brun sovs
Kr. 250,-
Karbonade
(½ kalv ½flæsk, 250 gram) med grønærter og gulerødder i lys sovs med kartofler og agurkesalat
Kr. 225,-
Stegt ål
friske danske vilde ål hertil stuvede kartofler, Dollys æbleflæsk og agurkesalat
Kr. 390,-
SÆSONMENUER
(seasonal menus)
3 retter kr. 425,-
2 retter kr. 375,-
1 ret kr. 300,-
Min. 10 kuverter
Forudbestilles minimum en uge i forvejen
Forår
(spring)
Forretter
-
Stenbiderrogn med blinis, syrnet fløde og finthakket rødløg + 50kr.
-
Tartelet med nye asparges og høns
Hovedretter
1. Mormor kylling stegt med persille og citron, Rabarberkompot, agurkesalat, skysauce, kogte kartofler, hertil hovedsalat med mormordressing
2. Kalvemørbrad med nye smørdampede asparges, grillede forårsløg, pommes rissoles og portvinssky
Desserter
-
Nøddekurv med vanilje parfait og hindbær sylt og whiskyflødeskum
-
Rabarbertærte med brændt marengs
Efterår
(fall)
Forretter
-
Kammuslinger på ærtepure
-
Jordskokke suppe med sprød Panchetta
Hovedretter
1. Ølbraiseret gris med rodfrugter i sauce med grov mos
2. Forloren Skildpadde - kalveskank, kalvetunge, fiskeboller, små frikadeller, kogt æg i Madeirasovs - hertil butterdejshorn
Desserter
-
Pæretærte med Creme Anglaise
-
Chokolademousse med tilbehør
Sommer
(summer)
Forretter
-
Røget laksetatar med rygeostcreme og rugbrødschips
-
Rillette af kanin på ristet brød med syltede svampe
Hovedretter
1. Oksefilet med sommerkål, kirsebærsalat, pommes fondant og sauce choron
2. Krondyr med ristede kantareller, løvstikke kartofler og timiansky
Desserter
-
Friske danske jordbær med rørsukker og fløde fra Barrit Mejeri
-
Marengs med årstidens bær og vanilje parfait
Vinter
(winter)
Forretter
-
Hjemmerøget grisemørbrad med syltede sennepsfrø, pluksalater og balsamico
-
Husets Boullabaise med skaldyr og bagt torsk
Hovedretter
1. Kalvespidsbryst med peberrodssovs med bønner, kogte kartofler og råsyltede tyttebær
2. Grisekotelet med skaft, rilette af bryst, grønkålssalat, hertil uægte sennepssovs og pommes Anna
Desserter
-
Kaffe Creme Brulée med porcheret pære
-
Appelsin/karamelkage med hvid chokoladeovertræk og solbær coulis
UD AF HUSET
tag med hjem
Vi anbefaler altid at spise i restauranten, men det er dog også muligt at få ud af huset. Det er ikke alle vores retter, der egner sig til ud af huset. Vi har derfor lavet et udvalg af vores mest populære retter - som også er gode hjemme.
Vi kan også lave menuer der ikke er på menukortet, hvis I eksempelvist skal have et selskab.
Dette skal dog bestilles senest 3 dage før og til minimum 8 personer.
MENU
Stegt flæsk - Husets specialitet
(“house speciality” crispy pork)
letsaltet flæsk, kartofler, persillesovs og surt
Alm. kr. 189,-/€ 25
Stor kr. 209,-/€ 28
Børnemenu kr. 129,-/€ 17
Wienerschnitzel
(veal wiener schnitzel)
dansk kalveinderlår, brasede kartofler, ærter og smørsovs.
kr. 229,-/€ 31
Bøfsandwich
(traditional danish beef patty burger)
1/2 pund friskhakket oksekød,
bløde løg, rødbeder, agurkesalat, pickles og brun sovs, og pomfritter
kr. 179,-/€ 24
Stjerneskud
(shooting star/ fried fish filet, steamed fish, shrimps, salmon)
stegt fiskefilet, dampet hvid fisk og håndpillede rejer med hj. røget laks, rogn, dressing og ristet surdejsbrød.
kr. 199,-/€ 27
Boller i Karry (Plantebaseret)
(Cellery fritté balls - plant based)
Friterede sprøde selleriboller, med karrysovs på kokosmælk, hertil dampede hvedekerner
kr. 169,-/€ 23
Fish´N Chips
paneret og friteret fisk
med fritter, Dollys remoulade eller Sauce Tatare
kr. 129,-/€ 17
Kransekage
(petit fours).
1 stk. kr. 25,-
3 stk. kr. 59,-
Dollys citronfromage
(lemon pudding with whipped cream)
med pisket fløde og knas.
kr. 60,-/€ 9
Mad ud af huset skal altid forudbestilles på telefon 75623481.
Mad kan bestilles mellem klokken
11.30 og 15.30
samt
17.00 til 21.00
mandag til lørdag.
Ved tidspunkter, hvor der er travlt i restauranten, er det ikke muligt at få ud af huset.
Dette er ofte mellem kl. 18.00 og 20.00
Mad ud af huset skal afhentes med mindre andet er aftalt ved større bestillinger.
