top of page
DOLLYS_ikoner_ORANGE_edited.png
TERRASSE - MENU
11.30 - 21.00

Fra den 21. april til 5. maj 2021 har vi et lettere reduceret menukort.

Herefter har vi igen vores fulde menu.

Forretter

(starters)

Klassisk rejecocktail

(prawn cocktail)

håndpillede rejer, rogn, salat, 

dressing og surdejsbrød.

kr. 125,-/€ 17 

Hjemmerøget laks 

(smoked salmon) 

med grøn salat, peberrodscreme

og surdejsbrød.

kr. 125,-/€ 17 

 

Dollys Carpaccio

(smoked pork carpaccio, local cheese, mustard seeds)

hjemmerøget svinemørbrad i tynde skiver, ost, syltede sennepsfrø, koldpresset rapsolie og krydderurter. Serveres med smørristet surdejsbrød.

kr. 125,-/€ 17

 

Hovedretter

(mains)

 

Stegt flæsk - Husets specialitet

(“house speciality” crispy pork)

letsaltet flæsk, kartofler, persillesovs og surt

Alm. kr. 180,-/€ 24

stor kr. 195,-/€ 26

Sildetallerken

(assorted cured herring)

Marineret sild, kryddersild og karrysild 

serveret med alt i tilbehør.

kr. 150,-/€ 21

 

Pandestegte fiskefileter 

(butterfried fish filet)

serveret med sudejsrugbrød, 

Dollys hjemmerørte remoulade og citron. 

kr. 125,-/€ 17

 

 Hjemmerøget laks

(smoked salmon)

med grøn salat, peberrodscreme og surdejsbrød.

kr. 125,-/€ 17

 

Stjerneskud 

(Plate of fried fish filet, steamed fish, shrimps)

stegt fiskefilet og dampet hvid fisk, håndpillede rejer, rogn, dressing og ristet surdejsbrød.

kr. 185,-/€ 25

Dampede blåmuslinger

(moules frites)

Friske muslinger 

hvidvin/flødesuppe med urter og fritter.

kr. 180,-/€ 24

 

Helstegt rødspætte

(whole fried plaice)

serveret med nye kartofler, persillesovs, råsyltede tyttebær og citron.

kr. 210,-/€ 28

 

Bøfsandwich

(traditional danish beef patty burger) 

1/2 pund friskhakket oksekød, 

bløde løg, rødbeder, agurkesalat, pickles og brun sovs, og pomfritter

 kr. 170,-/€ 23

 

Pariserbøf

(steak á la paris/beef patty, bread, condiments)

1/2 pund friskhakket oksekød på surdejsbrød med alt i hjemmelavet udstyr.

kr. 170,-/€ 23

 

Wienerschnitzel

(veal wiener schnitzel) 

dansk kalveinderlår, brasede kartofler, ærter og smørsovs.

kr. 210,-/€ 28

Selleriburger (Plantebaseret)

(celery burger - plant based)

med bagt tomat, løgkompot, syltede svampe, romesco sauce og fritter.

kr. 160,-/€ 22

Børneretter

(children's courses)

 

Fiskefilet med pomfritter

(fish filet with fries)

paneret og friteret fiskefilet

med hjemmelavede fritter, dollys remoulade og gnavegrønt.

kr. 110,-/€ 15

 

Stegt flæsk

(“house speciality” crisp pork)

letsaltet flæsk, serveret med persillesovs, 

kartofler og gnavegrønt.

kr. 110,-/€ 15

Schnitzel med pomfritter

(veal schnitzel with sauce, peas and fries)

paneret dansk kalveinderlår med ærter, brun sovs og hjemmelavede fritter.

kr. 110,-/€ 15

Efterretter

(desserts)

Dollys citronfromage

(lemon pudding with whipped cream) 

med pisket fløde og knas.

kr. 70,-/€ 10

 

Gammeldags æblekage

(apple trifle with macaroon & whipped cream) 

med knas og pisket fløde. 

kr. 70,-/€ 10

Friteret camembert

(camembert frites)

serveres med smørristet surdejsbrød og solbærsyltetøj

kr. 80,-/€ 11

 

Ruths kransekagetoppe

(petit fours)

pr stk

kr. 20,-/€ 3

3 stk. kr. 50,- / 3 for 7€ 

bottom of page